13 mil senare!


Efter flera “dåliga” veckor när det både gäller distans och kvalité fick jag äntligen till en riktigt bra vecka. Aprils sista vecka avslutade igår med ett långpass på 26 km i helt okej fart, 4:09 min/km. Vilket innebar att jag stängde veckan på godkända 130 km och en snitthastighet på 4:08 min/km för hela veckan.
Igår var det annars en helt fantastiskt vårdag som vi dedikerade till vedsågning, klyvning och stapling. Vad är detta med motorsåg? Jag skulle kunna såga och såga. Så otroligt roligt men kroppen tar stryk. Ryggen var inte fräck och långpasset var faktiskt i fara då ryggläge i soffan lockade otroligt mycket.

Nu närmar sig tävlingarna med stormsteg och formen ska slipas.
  • 7 maj - Soteledens Terrängmarathon 44 km
  • 21 maj - Göteborgsvarvat 21,1 km
  • 4 juni - Stockholm Marathon 42,2 km
Ser med spänning fram mot helgens träff återigen med de bohuslänska skogarna och klippor. Senast sprang jag fel som jag nämnt i några inlägg tidigare men det ska vi inte älta mer. Hur är då min trail-form? Ska jag vara ärlig vet jag inte, har sprungit otroligt lite trail detta året om jag bara jämför med föregående är så det blir en liten chansning. Men mest av allt ska jag njuta av att bara vara ut i naturen och lunka på.



Inga kommentarer

Använder Blogger.